MORGENSTOND™ Pain d'Epices - Peperkoek mix
Verpakking: 1kg
Ingrediënten: Roggemeel, tarwebloem, suiker, dextrose, sorbitol, gemalen kaneel 1,8%, glucose
siroop, tarwezetmeel, kruiden 1,2% (kaneel, kruidnagel, muskaatnoot, gember, koriander), bakpoeder
(E450i, E500ii), gemodificeerd zetmeel, magere melkpoeder, kokosnootolie, emulgator
E472b, zout, eiwitten (melk), aroma. Kan sporen van noten bevatten.
Receptuur:
Pain d’épices 500g
Honing 450g
Eieren 250g
Zachte boter 200g
Meng de boter, de Pain d’Épices en de honing op lage snelheid gedurende 1 minuut. Voeg daarna de eieren toe tijdens het mengen en meng gedurende
4 minuten door op een gemiddelde snelheid.
Toevoegen naar wens: gedroogde vruchten, gekonfijt fruit, chocolade druppels, ... tot maximaal 10% van het gewicht van het deeg.
Plaats daarna in de bakvormen:
Klassieke oven: 160°C gedurende 60 minuten.
Hetelucht oven: 130°C gedurende 60 minuten.